WEBBYRÅ MALMÖ

WordPress Webbbyrå i Malmö

Vi är en WordPress Webbyrå i Malmö som levererar webbplatser i världsklass till företag och organisationer. Vi skapar efter era behov moderna, enkla och lättanvända hemsidor som både besökarna och administratören kommer gilla. Du hittar oss i Göteborg och vi ser fram emot att få verkliga era idéer.  

The Sales Company är en modern webbyrå i Göteborg som hjälper dig genom hela processen från start till mål. Vi jobbar flexibelt genom hela processen med våra kunder och kommer leverera en webbplats i världsklass som kommer hålla i många år framöver. På vår Webbyrå finns det experter som får ditt företag eller organisation att växa. Vi kommer hjälpa dig planera, utveckla och designa webbplatsen i WordPress open source-plattform.

Webbyrå som älskar business

Vi på webbyrån älskar att arbete i WordPress. WordPress bygger på en öppen källkod, som gör att man inte behöver betala någon månad, kvartal eller årskostnad. Vi ser fördelen med WordPress att kunna bygga webbplatser för kundens egna behov. Med webbplatserna vi bygger åt våra kunder är de inte heller låst till att använda oss när de vill vidareutveckla eller förändra er webbplats.

Om WordPress

WordPress är idag ett av världens mest använda CMS-verktyg. Den stora fördelen med ett open source plattform är att den ständigt förbättras med nya funktioner och plugins utan att man behöver betala någon speciell avgift för att använda systemet. WordPress är en oerhört användarvänlig plattform som gör det enkelt för dig att utforma en webbplats efter sina önskade behov. När vi har gjort det tunga arbetet åt er kan ni enkelt logga in som administratör och uppdatera ny information, lägga upp blogginlägg, lägga till flera sidor och mycket mer utan att behöva anlita oss på nytt.

Om ni ändå vill fortsätta med vår expertis finns vi naturligtvis tillgängliga och kan hjälpa er. WordPress har ett otroligt användarvänligt gränssnitt som inte enbart underlättar för oss som arbetar i WordPress utan även för besökarna, vilket gör att merparten av företagaren idag väljer just WordPress. Ytterligare en stor fördel med just WordPress är tillgängligheten att man enkelt kan logga in på ert företags sida via vilken enhet som helst med en internetuppkoppling. WordPress använder MySQL som databas och är utvecklat i PHP.

Kunden bestämmer

Vi är inte nöjda med er nya webbplats förrän ni är det och vi lägger en stor vikt att ha en tydlig och öppen kommunikation. Ni berättar för oss om er idé och vilka funktioner ni vill ha på er nya webbplats. Sociala medier som Facebook, Instagram, Tik Tok, Pinterest kan vara helt otroliga verktyg att på ett enkelt sätt få ut ny information eller enbart kommunicera med sina kunder. På dessa plattformar krävs en del kunskap och tid för att lyckas. Man måste ha en viss kunskap och känsla för när, var och hur man ska marknadsföra sig för att lyckas på bästa sätt.

Kontakta oss

Har du ett projekt du behöver hjälp med? Inget företag är det andra likt och vi vill gärna ta del av era tankar och idéer och även komma med nya infallsvinklar! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi på The Sales Company kan hjälpa er!